Χωρίς λαμπιόνια

17 Νοεμβρίου, 2015 08:30 Επιμέλεια: /

kalampakiotiki xristoygeniatiki agora (1)_DCE

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση οι Δήμοι προσπαθούν , ενόψει των Χριστουγέννων να εξοικονομήσουν  χρήματα για να στολίσουν τις  πόλεις  δίνοντας εορταστικό χρώμα .

Και βέβαια για να εξευρεθούν οι πόροι αυτοί  θα πρέπει κάτι άλλο να κόψουν ή να περιορίσουν .

Βεβαίως όλοι θέλουμε να κινούμαστε τις άγιες αυτές μέρες σε μια πόλη που έχει Χριστουγεννιάτικο χρώμα αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι εν μέσω  κρίσης  ας στερηθούμε μια χρονιά  τα λαμπιόνια , τις γιρλάντες και τα άλλα που συναποτελούν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και αυτά τα χρήματα ας  δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και δεν έχουν την δυνατότητα να καθίσουν γύρω από το εορταστικό  Χριστουγεννιάτικο τραπέζι .

Θα πει κάποιος ότι επιστρέφουμε πολύ πίσω . Μ Καλύτερα πίσω και ευτυχισμένοι παρά μπροστά και δυστυχισμένοι .

Καλά Χριστούγεννα αδέλφια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.