Χωριό μου άναπημένο Ασπροκκλησιά

31 Δεκεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

mokkas_DCE

Σε διάλογο στην τηλεόραση άκουσα πώς σε μια κοινωνία,Χωριό συνυπάρχουν ένα μικρό ευτυχώς ποσοστό παραβατικών,παρανόμων επιζήμιων,καταστροφικών κ’ένα μικρότερο ποσοστό έλεγε ό συνομιλητής πού προσπαθεί να τους φρενάρει,άναχαιτήσει άπομονώσει,καταδείξει όσο γίνεται μπορετό,περιορίζοντας την έγκληματική σε βάρος του χωριού ζημιά εκμετάλλευση.

Μά δυστυχώς προσοχή προσοχή το ύπόλοιπο άκουσα μεγάλο ποσοστό τους άνέχεται τους ύποστηρίζει ναι δυστυχώς γιατί παρασύρεται άπ” τα άπατηλά φέματα σοφίσματά τους άπό την κατ” έπάγγελμα πειστικότητα των άπατεώνων άπ” την άνεση της κατηφόρας του κακού.Έύνοούντε άπό την’άφέλεια,την απερισκεψία των συγκατοίκων ώχ! μωρέ άδελφέ τι μας πειράζει έμάς όταν ό ένας ή μια «όμάδα»καταπατεί ύλοτομει ξεχερσώνει, καλλιεργεί έκτάσεις δικές μας του συνόλου έκτάσεις κερδισμένες άπό όλους με αίμα (τουρκοκρατία).Γράφοντας το λαογραφικό μου βιβλίο έχω νοιώσει και συναισθηματικά τους κινδύνους ,τις λαχτάρες,τις στερήσεις, τους φόβους τον καϋμό της έλευθερίας καιτής άπόκτησης αύτής της έκτασης και μού κακοφαίνεται να ρημάζεται άπό πλεονέκτες λυκόφρονες.Εύνοούντε άπ’το καθεστώς #δός μου και πάρε #.

Μη μας πτοούν τά συνθηματά τους προδότες ρουφκιάνοι είναι κατάλοιπα άλλης εποχής τά έκμεταλλεύοντε με δόλο να μας παραπλανούν και να ώφελούντε οί πλεονέκτες και πλιάτσικολόγοι της κοινοτικής μας περιουσίας.Μέ την άναφορά τους στο γεγονός ότι λιγο πολύ όλοι κατι παράνομο κάνουμε είναι για να μας ύπνωτίζουν να δρούν άνενόχλητοι να κερδίζουν πολύ περισσότερα,όλα και κατά συρροή.

Χρίστος Μόκας

15-11-2015

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.