Χορεύοντας στις γειτονιές της πόλης μας

8 Νοεμβρίου, 2015 22:32 Επιμέλεια: /

DSCF1182_DCE

Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ομάδας που λαμβάνουν χώρα στις γειτονιές της πόλης Καλαμπάκας την προσεχή Τρίτη το απόγευμα ώρα 4.15 χορεύει στην γειτονιά της «Κόκα-Ρόκα».

Στην ανοικτή πρόβα “παρέας” θα συμμετέχουν οι χορευτές του  Χορευτικού Ομίλου «ΜΕΤΕΩΡΑ» οι οποίοι ταυτόχρονα καλούν τους χορευτές της πόλης αλλά και χορευτές των πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας και όχι μόνο, καθώς και όλους εσάς που αγαπάτε τους παραδοσιακούς χορούς, στη δεύτερη πρόβα σε ανοιχτό χώρο, η πρώτη πρόβα είχε γίνει πριν λίγες ημέρες στη κεντρική πλατεία. Σκοπός και στόχος είναι η ευρύτερη συμμετοχή χορευτών στην «εθνική χορών Καλαμπάκας» της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καλαμπάκας. Την Τρίτη το απόγευμα ώρα 4.15, στη γραφική γειτονιά της «Κόκα-Ρόκα» ο χορός μας ενώνει, μας κάνει μια παρέα και μας φέρει σε επαφή με την ιδιαίτερη πολιτισμική ταυτότητα της περιοχής μας. Αφήστε τα καθημερινά προβλήματα… και ελάτε να πιαστούμε από το χέρι, για να αλλάξουμε ψυχολογία και να χαρούμε χορεύοντας.! Ας είμαστε όλοι παρόντες ! ! ! Υπεύθυνος των χορευτικών μας ομάδων είναι ο Γιάννης Δήμας καθηγητής χορών και πανεπιστημιακός δάσκαλος στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.