Χόρεψαν τα μέλη και οι φίλοι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας

30 Ιανουαρίου, 2016 22:48 Επιμέλεια: /

DSD_4159_DCE

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο «ΡΟΥΓΙΑΛ ΠΑΛΛΑΣ».
Η αίθουσα του κέντρου «ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΠΑΛΛΑΣ» μάλλον απεδείχθη πολύ μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του δραστήριου συλλόγου της Θεόπετρας που κάθε φορά δίνουν το παρών με τον δικό του τρόπο κρατώντας «ζωντανή» την κοινωνική συνοχή του χωριού , την παράδοση , τα ήθη και έθιμα , μέσα από την ψυχαγωγία .

Τους καλεσμένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Παπακώστας και τα άλλα μέλη του δ.σ. ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για την ηθική και υλική στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο και στις προσπάθειές του να κρατήσει «ζωντανή» την παράδοση και την ιστορία του χωριού .

« …είναι η παρουσία σας μια «ένεση» αισιοδοξίας και δύναμης για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον πολιτισμό , στην παράδοση και στην γενικότερη πρόοδο του χωριού μας …» , τόνισε ο κ. Παπακώστας με έμφαση .

Τώρα για τις δράσεις του συλλόγου: συστήθηκε εκεί , στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 από ανθρώπους που είχαν ανησυχίες και αγάπη για την παράδοση , την τοπική ιστορία και ευημερία του χωριού τους και από τότε ίσα με σήμερα ο σύλλογος έχει μια συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία με πολλές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που λαμβάνει που μέσα σ΄ αυτές εντάσσονται και η διατήρηση της δημοτικής μουσικής παράδοσης συντηρώντας έξι χορευτικά τμήματα .

Στη συνέχεια ακολούθησαν χοροί από όλα τα τμήματα του Συλλόγου για να πάρει μετά τη σκυτάλη ο κόσμος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.