Χόρεψαν οι Διαβίτες

admin
admin
28 Δεκεμβρίου 2014, 00:47

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «ΤΣΙΚΑΡΗΣ» η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διάβας καθώς στα κάλεσμα της διοίκησης ανταποκρίθηκαν πολλοί φίλοι , Διαβίτες και μη , του συλλόγου που με την ενεργή παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα ότι στηρίζουν τον σύλλογο και τις προσπάθειες της διοίκησης που ανέλαβε να οδηγήσει τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα σε μια νέα εποχή.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος του δ.σ. κ. Χαρίσης και τα μέλη του δ.σ. ευχαριστώντας τους για την στήριξη που παρέχουν με την παρουσία τους στις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία – καλωσόρισμα του προέδρου κ. Χαρίση που ευχαρίστησε όλους τους συγχωριανούς του που στηρίζουν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια που δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και την πολιτιστική άνθηση μέσα από την διατήρηση , ανάδειξη και προστασία των ηθών και εθίμων .

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τα μέλη των χορευτικών ομάδων και ειδικότερα «τα Χελιδόνια» όπως χαρακτήρισε τους μεγάλους σε ηλικία Διαβίτες που στηρίζουν αποφασιστικά την νέα προσπάθεια κάτι που έκαναν και στο παρελθόν φυσικά δίνοντας μια άλλη νότα στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού αλλά και της περιοχής μέσα από διάφορες δράσεις που σημάδεψαν τον τοπικό πολισμό .

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του Συλλόγου και στην συνέχεια γλέντι και χορός …

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .