“Χιονορεπορτάζ” του stagonnews σε Καλαμπάκα, Καστράκι, Μετέωρα και Χάσια – Να επικοινωνήσει με το Δημαρχείο όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα τόνισε ο κ. Σινάνης – Νέες πιο έντονες χιονοπτώσεις από σήμερα αργά το βράδυ

10 Ιανουαρίου, 2017 10:12 Επιμέλεια: /

dsc_9765

Παρακολουθήστε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί τη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη πόλης της Καλαμπάκας, το Καστράκι και τα Χάσια.

Μεγάλη προσοχή χρειάζονται να επιδείξουν οι οδηγοί και σε πολλές περιπτώσεις μόνο με αλυσίδες ενώ στη πόλη της Καλαμπάκας η κίνηση με ευκολία γίνεται μόνο στις κεντρικές οδούς.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Σινάνης όποιος πολίτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του Δήμου.

Το κύμα που μας επηρεάζει φαίνεται πως μέχρι το βράδυ θα έχει απομακρυνθεί ενώ σε ετοιμότητα παραμένουν οι αρχές για το νέο χιονιά που θα μας επηρεάσει από αύριο.

Απολαύστε τις εικόνες…

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.