Χειμερινό ωράριο και στην Καλαμπακιώτικη αγορά

24 Οκτωβρίου, 2015 13:46 Επιμέλεια: /

trikalon apagorefsi stathmefsis 5_DCE

Σε χειμερινούς ρυθμούς και η Καλαμπακιώτικη αγορά καθώς από την Δευτέρα εφαρμόζεται το Χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου .
Ωστόσο εκείνο που απασχολεί και προβληματίζει τους καταστηματάρχες είναι η πλήρη στασιμότητα που παρουσιάζει η εμπορική η κίνηση κάτι που προδιαγράφει δύσκολες μέρες κάτι που σχετίζεται με την γενικότερη οικονομική συγκυρία με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να έχουν περιορίσει τις αγορές τους πλέον στα απολύτως απαραίτητα.
Να μην ξεχνάμε επίσης πως εξακολουθούν να υφίστανται τα capital controls αλλά και οι αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το κάθε νοικοκυριό τόσο από την φορολογία , όσο και από την αγορά πετρελαίου ή καυσόξυλων ώστε να αντιμετωπίσουν την ανάγκη θέρμανσης . Με τόσους λοιπόν περιορισμούς οι κάτοικοι της Καλαμπκάς και της ευρύτερης περιοχής δεν έχουν μεγάλα περιθώρια για αγορές. Να μην ξεχνάμε επίσης πως ολοκληρώθηκε και η τουριστική περίοδος που ζωντλάνευαι την τοπική αγορά .
Ούτως εχόντων οι εκτιμήσεις των καταστηματαρχών για το πώς θα «περπατήσει» η τοπική αγορά την Χειμερινή περίοδο πως είναι απογοητευτικές ελπίζοντας , όπως τονίζουν , στο ανέλπιστο και στην προσαρμογή που θα πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες στη νέα διαμορφωμένη κατάσταση .
Όσο για το ωράριο λειτουργίας οι καταστηματάρχες πιστεύουν πως τα καταστήματα λειτουργούν πολλές ώρες σε καθημερινή βάση και δεν είναι το ωράριο που εμποδίζει την εμπορική κίνηση .
Όσον αφορά το Χειμερινό ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ : 08.30-14.00 και 17.30-20.30
ΤΡΙΤΗ : 08.30-14.00
ΤΕΤΑΡΤΗ : 08.30-14.00 και 17.30-20.30
ΠΕΜΠΤΗ : 08.30-14.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :08.30-14.00 και 17.30-20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ : 08.30-14.00
ΚΥΡΙΑΚΗ : ΚΛΕΙΣΤΑ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.