Χειμερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

10 Φεβρουαρίου, 2016 09:20 Επιμέλεια: /

DSCN0795_DCE

Από την 1 έως 12 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιείται η χειμερινή Εκπαίδευση – Διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο και στην περιοχή  «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα » στο Περτούλι (εγγύς του χιονοδρομικού κέντρου).

Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδος από 1 έως 9 Φεβ 2016, το πρόγραμμα εκπαίδευσης της διαβίωσης των Σπουδαστών στο  ΚΕΟΑΧ στον Όλυμπο περιελάμβανε τα ακόλουθα αντικείμενα:

·         Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές.

·         Κατασκευή χειμερινών καταλυμάτων.

·         Εκμάθηση της τεχνικής του σκι και των χιονοδρόμων.

·         Εκτέλεση πορειών σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Επίσης, κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδος από 1 έως 9 Φεβ 2016, το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών στον καταυλισμό του Περτουλίου περιελάμβανε, αρχικά τέλεση αγιασμού του μήνα από τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών και ακολούθως τα εξής αντικείμενα:

·         Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές.

·         Κατασκευή χειμερινών καταλυμάτων και παγίδες ζώων για εύρεση τροφής.

·         Εκτέλεση βολών σε χιονοσκεπείς περιοχές.

Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.