Χαιρετισμός του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση

2 Φεβρουαρίου, 2016 00:50 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες και γονείς,

Αποτελεί για μένα ξεχωριστή τιμή η ανάληψη των καθηκόντων του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μου συμπαρασταθήκατε με τον ειλικρινή και καλό σας λόγο στην τριφασική διαδικασία επιλογής και να υποσχεθώ ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

Έχω συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τη χώρα μας και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή προκαλεί περισσότερο εμένα και τους συνεργάτες μου να ανταποκριθούμε στην αδήριτη ανάγκη για βελτίωση της καθημερινότητας της σχολικής κοινότητας, με τελικό στόχο τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Αυτό θα το πετύχουμε με πρόβλεψη και σωστό προγραμματισμό, με άρτια οργάνωση, με συντονισμένες και στοχευμένες συλλογικές και συμμετοχικές δράσεις, με υιοθέτηση καινοτόμων διοικητικών και εκπαιδευτικών πρακτικών και με αποτελεσματική καθοδήγηση.

Οι αρχές με βάση τις οποίες θα ασκήσω τα καθήκοντά μου είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια, ο σεβασμός στον εκπαιδευτικό και τον γονέα και η φροντίδα για τον μαθητή. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεργαστούμε τόσο με τους συναδέλφους σχολικούς συμβούλους όσο και με όλους τους εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς, τα υπηρεσιακά συμβούλια, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, την τοπική κοινωνία και τα όργανα λαϊκής συμμετοχής. Κυρίως, όμως, θα αναπτύξουμε συμμετοχικές και ειλικρινείς συνεργατικές διαδικασίες με τους στενούς συνεργάτες (Διευθυντές-ριες, Υποδιευθυντές-ριες, Προϊσταμένες-ους, εκπαιδευτικούς), τους οποίους και καλώ να εντάξουν στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική το ίδιο πλαίσιο αρχών.

Με εκτίμηση

Χρήστος Μπουλούμπασης

Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Π.Ε.Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.