Χάσαμε τον αντιδήμαρχο Τουρισμού !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
10 Σεπτεμβρίου 2019, 08:05

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί σε ένα δήμο που στο παραγόμενο τοπικό οικονομικό κυρίαρχο ρόλο παίζει ο τουρισμός , δεν υπάρχει Αντιδημαρχεία Τουρισμού !! Πράγματι , αν το καλοσκεφτούμε , το σχήμα  δείχνει να είναι οξύμωρο . Ωστόσο , όπως ειπώθηκε,  οι αρμοδιότητες του αντιδημάρχου τουρισμού περιέρχονται στον ίδιο το Δήμαρχο ο οποίος θα συνεπικουρείται  από ειδικό συνεργάτη ο oποίος ουσιαστικά θα ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού και τις πολιτικές που θα χαραχθούν και θα ασκηθούν απ΄αυτού . Και το σχήμα αυτό είναι μεν δεκτό ως άποψη , η οποία μέλη να κριθεί  από τα αποτελέσματα που θα παράξει , ωστόσο κάποιοι θέτουν το ερώτημα ότι δεν υπάρχει απόφαση που να μεταθέτει τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου τουρισμού στον Δήμαρχο !!

Τί να σας πω αγαπητοί μου , δεκτό το πρώτο , δεκτό και το δεύτερο και ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθεί ή όχι . Μέχρι τότε εν αναμονή και ας μην προτρέχουμε να εξάγουμε συμπεράσματα εκ προοιμίου !! Πάντως είναι άλλο τάξης ζήτημα να μιλάει ο Αντιδήμαρχος τουρισμού και εντελώς άλλο ένας ειδικός συνεργάτης όσο και αν αυτός έχει ικανότητες . Αυτό είναι αλήθεια πράγματι !!

  • ΟΧΙάς

    Μεταξύ μας τώρα, πέντε χρόνια τώρα, αλλά και πριν με άλλες δημοτικές αρχές είδες καμιά σοβαρή κίνηση και πρωτοβουλία αν εξαερίσουμε την έκδοση εντύπων τουριστικής προβολής επί δημαρχίας Μπουτίνα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .