Χαρούλα Παρώνη – Με τρείς τίτλους η γνωστή Καλαμπακιώτισα Συγγραφέας στην Θεσσαλονίκη

19 Σεπτεμβρίου, 2016 20:42 Επιμέλεια: /

paroni-xaroyla-o-k-4_dce

Η χαρούλα Παρώνη είναι μια από τις καταξιωμένες Συγγραφείς , όχι μόνο στον Νομό Τρικάλων αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα.

Η Συγγραφέας  αποτελεί πλέον μια πνευματική παρακαταθήκη όχι μόνο για την Καλαμπάκα αλλά και για ολόκληρη την χώρα αφού τα βιβλία της γίνονται ανάρπαστα για την ποιότητα του περιεχομένου τους.

Η ταλαντούχα αλλά και πολυγραφής Χαρούλα έχει πλέον στο ενεργητικό της πάνω από 20 βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος και περιεχομένου.   Η αξία και η ποιότητα των γραφόμενων αποδεικνύεται  από τις βραβεύσεις που αποκομίζουν τα συγκράματα της όπου και όταν παρουσιάστηκαν. Ενδεικτικό πάλι της αποδοχής είναι ότι το βιβλίο ¨Μυστηριώδης Αναζητήσεις ¨ βρίσκεται στην 3 έκδοση με χιλιάδες πωλήσεις.

Στην Θεσσαλονίκη

Αυτήν την φορά η κα Παρώνη άνοιξε και πάλι τα φτερά της και πέταξε στην Θεσσαλονίκη , όπου 3 έργα της εκτέθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ( Περίπτερο 4).

Τα βιβλία της που εκτέθηκαν ήταν :

-Σε βάθρο το συναίσθημα

-Μυστηριώδεις Αναζητήσεις

-Οι δυσεύρετοι φίλοι μας

paroni-xaroyla-o-k-1_dce paroni-xaroyla-o-k-2_dce paroni-xaroyla-o-k-3_dce

 paroni-xaroyla-o-k-4_dce

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.