Χαρές και χαμόγελα

13 Μαρτίου, 2017 07:56 Επιμέλεια: /

imimarathonios exoysia plateia (2)

Ασμένως ενέδωσαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στην πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη για την απόλαυση του πρωϊνού καφέ σε καφέ στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου,  αμέσως μετά το σύνθημα εκκίνησης  του ημιμαραθώνιου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ» . Και βέβαια η παρέα πλαισιώθηκε , όπως είθισται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις , με τις δύο Αντιδημάρχους , τους δύο Καλαμπακιώτες Περιφερειακούς Συμβούλους κ.α . Στα κέφια του , όπως φάνηκε , ήταν πάντως ο Δήμαρχος ο οποίος δε κρύβει την ικανοποίησή του για την πρόσθετη χρηματοδότηση του Δήμου που ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης στο πλαίσιο της ενίσχυσης Νησιωτικών και ορεινών δήμων . Δήμαρχε , φαντάσου να ήσουν και  ΣΥΡΙΖΑ τι θα γίνονταν !!!

imimarathonios exoysia plateia (6) imimarathonios exoysia plateia (5) imimarathonios exoysia plateia (4) imimarathonios exoysia plateia (3)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.