Χαρές για την ένταξη του πάρκου αναψυχής

7 Μαρτίου, 2017 08:00 Επιμέλεια: /

kinigoi xoros 2016 (55)

Έκδηλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Δημάρχου η ικανοποίηση για την ένταξη  χρηματοδότησης  του έργου «Πάρκο αναψυχής Καλαμπάκας» προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ . Ναι , με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Τουρισμού το έργο θα ξεκινήσει να υλοποιείται το ταχύτερο .  Βέβαια η ανακοίνωση του Δημάρχου στην συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή του προεδρείου δημιούργησε πολλές και διαφορετικές εντυπώσεις αλλά η ουσία είναι ότι ένα ακόμη έργο θα υλοποιηθεί στην Καλαμπάκα . Δήμαρχε , ωραία και μπράβο αλλά ούτε ένα καλό λόγο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ;  Αγαπητή μου Περιστέρα Χαρτοπούλου , δεν άκουσα να λες τίποτα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Στο πρόγραμμα είχε και την αξιοποίηση του Πλατανόδασους της Διάβας που τελικά το μετέτρεψαν σε σταβλόδασος. Το ΞΕΝΙΑ έμεινε στη μελέτη που κανένας δεν είδε. Οι εγκαταστάσεις-πισίνες στην Βασιλική ρημάζουν.Το πάρκο που θα κατασκευαστεί, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την τύχη της Πλατείας Δημουλά και την νίλα θα την πληρώσουν οι επόμενοι. Κατά γενική ομολογία παντελή έλλειψη ενός συνεκτικού σχεδίου με αρχή, μέση και τέλος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.