«Χαράς ευαγγέλια»

12 Μαΐου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

καταροικος

Το πρόβλημα με τον καταρροϊκό πυρετό είναι γνωστό και στην περιοχή μας . Βέβαια ο Χειμώνας κάπως το άμβλυνε , πέραν του τι κάνουν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι και η πολιτεία, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό .

Πάντως τα νέα μάλλον είναι θετικά καθώς το αρμόδιο υπουργείο παρήγγειλε , όπως μαθαίνω  , εμβόλια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν  για την αντιμετώπιση της ασθένειας  .

Γνωστός κτηνοτρόφος της περιοχής που αναζητούσε να αγοράσει εμβόλια από την Ισπανία ακούγοντας το καλό μαντάτο  από φίλο του που μαθαίνοντάς  το  έσπευσε να τον ενημερώσει , του έταξε ένα  ολόκληρο αρνί .

Αγαπητέ  μου , τι να πω , είδα χαρούμενο άνθρωπο να πανηγυρίζει αλλά χαρά σαν τη  δική  σου , δεν ματαείδα . Ούτε τον πρώτο λαχνό να κέρδιζες δεν πανηγύριζες τόσο έντονα !!!

Αλλά , εδώ που τα λέμε , σαν να κέρδισες  , είναι ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.