Χαμός στο Δημαρχείο Καλαμπάκας – Κόντρα Δημάρχου και προέδρου της Τ.Κ. Αύρας με διαλόγους ‘φωτιά’

admin
admin
1 Σεπτεμβρίου 2015, 10:00

Μια υπόθεση που απασχολεί κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Αύρας, έφερε στην δημοσιότητα, ένα πρωτοφανές συμβάν στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Στο Δημαρχείο βρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας Χρήστος Κακούσιος, συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο Κων/νο Ζέρβα και τον Πρόεδρο Καλαμπάκας Αθανάσιο Σινάνη, προκειμένου να ζητήσει … εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, για ποιο λόγο Υπηρεσία του Δήμου, χαρτογράφησε για λογαριασμό του «Κτηματολογίου» ως Δημοτική μια έκταση 2.000 στρεμμάτων για την οποία ο κ. Κακούσιος ισχυρίζεται πως είναι ιδιωτική και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας να βγει έξω από το γραφείο και ο τελευταίος που ήταν όρθιος …κάθισε στην καρέκλα του, απαντώντας «από πού θα με βγάλεις έξω από το σπίτι μου;».

Η αντιπαράθεση πήρε διαστάσεις με τον κ. Κακούσιο να αντιδρά όταν ο κ. Σινάνης του είπε πως «χωρίς ραντεβού δεν δέχομαι συναντήσεις» και να απαντά «Ποιος είσαι που θα σε κλείνουμε και ραντεβού, ραντεβού κλείνουμε στο… Νοσοκομείο.

Ο κ. Κακούσιος καταγγέλλει τον Δήμαρχο για «απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Εκπρόσωπο μιας Τοπικής Κοινότητας» αλλά και για «προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα σε κατοίκους της Αύρας, επιχειρώντας να διεκδικήσει ο Δήμος ιδιωτική έκταση ως Δημοτική»…

trikalanews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .