Χαμός στο Δημαρχείο Καλαμπάκας – Κόντρα Δημάρχου και προέδρου της Τ.Κ. Αύρας με διαλόγους “φωτιά”

1 Σεπτεμβρίου, 2015 10:00 Επιμέλεια: /

PicMonkey Collage_DCE

Μια υπόθεση που απασχολεί κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Αύρας, έφερε στην δημοσιότητα, ένα πρωτοφανές συμβάν στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Στο Δημαρχείο βρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας Χρήστος Κακούσιος, συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο Κων/νο Ζέρβα και τον Πρόεδρο Καλαμπάκας Αθανάσιο Σινάνη, προκειμένου να ζητήσει … εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, για ποιο λόγο Υπηρεσία του Δήμου, χαρτογράφησε για λογαριασμό του «Κτηματολογίου» ως Δημοτική μια έκταση 2.000 στρεμμάτων για την οποία ο κ. Κακούσιος ισχυρίζεται πως είναι ιδιωτική και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας να βγει έξω από το γραφείο και ο τελευταίος που ήταν όρθιος …κάθισε στην καρέκλα του, απαντώντας «από πού θα με βγάλεις έξω από το σπίτι μου;».

Η αντιπαράθεση πήρε διαστάσεις με τον κ. Κακούσιο να αντιδρά όταν ο κ. Σινάνης του είπε πως «χωρίς ραντεβού δεν δέχομαι συναντήσεις» και να απαντά «Ποιος είσαι που θα σε κλείνουμε και ραντεβού, ραντεβού κλείνουμε στο… Νοσοκομείο.

Ο κ. Κακούσιος καταγγέλλει τον Δήμαρχο για «απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Εκπρόσωπο μιας Τοπικής Κοινότητας» αλλά και για «προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα σε κατοίκους της Αύρας, επιχειρώντας να διεκδικήσει ο Δήμος ιδιωτική έκταση ως Δημοτική»…

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.