Χαμός από το πρωί στη Μαγούλα-Σε εξευτελιστικές τιμές δημοπρατούνται από τον ΟΔΔΥ δεκάδες οχήματα

admin
admin
20 Μαΐου 2015, 07:58

Πανζουρλισμός επικρατεί από το πρωί στις… εγκαταστάσεις του ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού) στη Μαγούλα καθώς δημοπρατούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Πρόκειται για 74 αυτοκίνητα και 28 μηχανές τα οποία είτε έχουν κατασχεθεί στα τελωνεία, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα δημοσίων υπηρεσιών που έχουν αποσυρθεί από τη δημόσια χρήση.

Οι τιμές εκκίνησης είναι εξαιρετικά χαμηλές με αποτέλεσμα η ζήτηση και η ανταπόκριση να είναι τεράστια. Από το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΟΔΔΥ επικρατεί πραγματικά το αδιαχώρητο, με τους ενδιαφερόμενους να σχηματίζουν ουρά έξω από την αίθουσα στην οποία απλά δεν… χωράνε όλοι.

Στα 300 ευρώ η τιμή εκκίνησης για τα αμάξια

Χαρακτηριστικό των χαμηλών τιμών αντί των οποίων δημοπρατούνται τα εν λόγω οχήματα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν αυτοκίνητα η τιμή εκκίνησης των οποίων έχει οριστεί στα 300 ευρώ και μηχανές οι οποίες βγαίνουν στο σφυρί αντί 100 ευρώ. Ανάμεσα στο οχήματα που δημοπρατούνται βρίσκεται και μια Rolls Royce του 1970 της οποίας η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 1.500 ευρώ.

Επιπλέον, δίνονται διευκολύνσεις στους πλειοδότες, αφού θα χρειαστεί να καταβάλλουν το 10% του ποσού σε 20 ημέρες στο οποίο θα κλείσει η δημοπρασία και το υπόλοιπο ποσό είτε σε άτοκες δόσεις (72 για τους δημοσίους υπαλλήλους και 24 τριμηνιαίες για τους υπολοίπους), είτε εφάπαξ με έκπτωση 30%. Πάντως, ο πλειοδότης πρέπει να δώσει επί τόπου ως εγγύηση 300 ευρώ για τα οχήματα και 100 ευρώ για τις μηχανές.

Πηγή: iefimerida

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .