Μπροστά με 3,8% η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

admin
admin
20 Μαρτίου 2016, 12:30

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 3,8 μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πέντε κόμματα πιάνουν το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 17,3% και η ΝΔ 21,1%. Στο 6,1% «σκαρφαλώνει» η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ πιάνει το 5%.

Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 3,6%, η Ένωση Κεντρών με 2,6%, οι ΑΝΕΛ και η Λαϊκή Ενότητα με 2,2% και το Ποτάμι με 1,8%.

Αρνητικοί για την κυβέρνηση είναι όλοι οι δείκτες της δημοσκόπησης, με το 81% των ερωτηθέντων να απαντά ότι έχασε το ηθικό της πλεονέκτημα, το 84% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την απόδοσή της και το 67% να κρίνει λανθασμένους τους χειρισμούς της στο προσφυγικό.

Έλλειψη εμπιστοσύνης στους χειρισμούς προκύπτει και από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς ποσοστό 63% απαντά πως ο χειρισμός θα ήταν ίδιος (34%) ή χειρότερος (29).

  • Speedy Gozales

    Ξεχάσατε εκείνες τις δημοσκοπήσεις για το Δημοψήφισμα («οριακό το αποτέλεσμα»- τελικά 12 μονάδες διαφορά), για τις Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη («1 μονάδα η διαφορά ΝΔ»-τελικά 6 μονάδες διαφορά).
    Τώρα η Φωφώ ψάχνει συνιστώσες όπως το ΠΟΤΑΜΙ και το κόμμα του Γιωργάκη μήπως φθάσει το 6%.
    Οι γκαλοπατζήδες σε λίγο πάνε ΟΑΕΔ.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .