Μπροστά με 3,8% η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

20 Μαρτίου, 2016 12:30 Επιμέλεια: /

δημοσκόπηση1_DCE

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 3,8 μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πέντε κόμματα πιάνουν το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 17,3% και η ΝΔ 21,1%. Στο 6,1% «σκαρφαλώνει» η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ πιάνει το 5%.

Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 3,6%, η Ένωση Κεντρών με 2,6%, οι ΑΝΕΛ και η Λαϊκή Ενότητα με 2,2% και το Ποτάμι με 1,8%.

Αρνητικοί για την κυβέρνηση είναι όλοι οι δείκτες της δημοσκόπησης, με το 81% των ερωτηθέντων να απαντά ότι έχασε το ηθικό της πλεονέκτημα, το 84% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την απόδοσή της και το 67% να κρίνει λανθασμένους τους χειρισμούς της στο προσφυγικό.

Έλλειψη εμπιστοσύνης στους χειρισμούς προκύπτει και από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς ποσοστό 63% απαντά πως ο χειρισμός θα ήταν ίδιος (34%) ή χειρότερος (29).

  • Speedy Gozales

    Ξεχάσατε εκείνες τις δημοσκοπήσεις για το Δημοψήφισμα («οριακό το αποτέλεσμα»- τελικά 12 μονάδες διαφορά), για τις Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη («1 μονάδα η διαφορά ΝΔ»-τελικά 6 μονάδες διαφορά).
    Τώρα η Φωφώ ψάχνει συνιστώσες όπως το ΠΟΤΑΜΙ και το κόμμα του Γιωργάκη μήπως φθάσει το 6%.
    Οι γκαλοπατζήδες σε λίγο πάνε ΟΑΕΔ.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.