Μπορείτε να βοηθήσετε: Σπίτι για τη μικρή Ραφαέλα

25 Μαΐου, 2016 11:36 Επιμέλεια: /

1526729_1445682235730485_9113710954911622942_n

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου παρακολουθεί και υποστηρίζει όπως μπορεί την μικρή Ραφαέλα από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στη Γερμανία και φυσικά δεν θα την εγκαταλείψουμε στη νέα της περιπέτεια.

Εδώ και λίγες μέρες, η Ραφαέλα και η μαμά της έχουν μεταφερθεί στο Kinderhospiz  Björn Schulz STIFTUNG του Βερολίνου, αλλά πρέπει άμεσα να βρεθεί σπίτι που να μπορεί να μετατραπεί σε εντατική. Για την ακρίβεια μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και δεδομένης της απαιτούμενης προεργασίας και επιθεωρήσεις από την ΑΟΚΑ κλπ, το σπίτι πρέπει να έχει βρεθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2016.

Ελάχιστες προδιαγραφές του σπιτιού:

    • Ισόγειο (ή αν είναι σε όροφο με ασανσέρ που να χωράει νοσοκομειακό φορείο).
    • τουλάχιστον 1 μεγάλο χωριστό δωμάτιο (12τμ +), το οποίο θα πρέπει να χωράει το κρεβάτι και τα μηχανήματα εντατικής θεραπείας.
  • Μη επιπλωμένο
  • Μεγάλο μπάνιο (να χωρά ο εξοπλισμός της φωτογραφίας)
  • Φαρδιές πόρτες και
  • όχι στενούς διαδρόμους, ώστε να περνά άνετα φορείο.
  • Κόστος περί τα 1.000€

Λεπτομέρειες συνεννόησης:

Η μητέρα, Αντιγόνη Γάτου, έχει Anmeldung και εργασία στη Γερμανία, αλλά δεν μιλά Γερμανικά και επίσης στο Kinderhospiz δεν έχει επαρκή πρόσβαση στο διαδίκτυο γι’ αυτό παρακαλούμε να στέλνετε μόνο συγκεκριμένες προτάσεις που πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές στην κα Ελευθερία Τσιάρτα (eleftheria+rafaela@tsiarta.gr) ή επικοινωνήστε μαζί της στο +49 (0) 157 339 030157.

Για όσους δεν γνωρίζουν την περίπτωση μπορούν να δουν μερικές από τις αρχικές ειδήσεις και βίντεο που αφορούν την περίπτωση, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά την περιπέτεια της μικρής μας μπορούν να μπουν την (κλειστή) ομάδα ενημέρωσης που υπάρχει στο Facebook Βοηθάμε την μικρή μας Ραφαέλα.

 

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εθελοντών

Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.