Μπορείτε να βοηθήσετε: Σπίτι για τη μικρή Ραφαέλα

admin
admin
25 Μαΐου 2016, 11:36

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου παρακολουθεί και υποστηρίζει όπως μπορεί την μικρή Ραφαέλα από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στη Γερμανία και φυσικά δεν θα την εγκαταλείψουμε στη νέα της περιπέτεια.

Εδώ και λίγες μέρες, η Ραφαέλα και η μαμά της έχουν μεταφερθεί στο Kinderhospiz  Björn Schulz STIFTUNG του Βερολίνου, αλλά πρέπει άμεσα να βρεθεί σπίτι που να μπορεί να μετατραπεί σε εντατική. Για την ακρίβεια μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και δεδομένης της απαιτούμενης προεργασίας και επιθεωρήσεις από την ΑΟΚΑ κλπ, το σπίτι πρέπει να έχει βρεθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2016.

Ελάχιστες προδιαγραφές του σπιτιού:

    • Ισόγειο (ή αν είναι σε όροφο με ασανσέρ που να χωράει νοσοκομειακό φορείο).
    • τουλάχιστον 1 μεγάλο χωριστό δωμάτιο (12τμ +), το οποίο θα πρέπει να χωράει το κρεβάτι και τα μηχανήματα εντατικής θεραπείας.
  • Μη επιπλωμένο
  • Μεγάλο μπάνιο (να χωρά ο εξοπλισμός της φωτογραφίας)
  • Φαρδιές πόρτες και
  • όχι στενούς διαδρόμους, ώστε να περνά άνετα φορείο.
  • Κόστος περί τα 1.000€

Λεπτομέρειες συνεννόησης:

Η μητέρα, Αντιγόνη Γάτου, έχει Anmeldung και εργασία στη Γερμανία, αλλά δεν μιλά Γερμανικά και επίσης στο Kinderhospiz δεν έχει επαρκή πρόσβαση στο διαδίκτυο γι’ αυτό παρακαλούμε να στέλνετε μόνο συγκεκριμένες προτάσεις που πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές στην κα Ελευθερία Τσιάρτα (eleftheria+rafaela@tsiarta.gr) ή επικοινωνήστε μαζί της στο +49 (0) 157 339 030157.

Για όσους δεν γνωρίζουν την περίπτωση μπορούν να δουν μερικές από τις αρχικές ειδήσεις και βίντεο που αφορούν την περίπτωση, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά την περιπέτεια της μικρής μας μπορούν να μπουν την (κλειστή) ομάδα ενημέρωσης που υπάρχει στο Facebook Βοηθάμε την μικρή μας Ραφαέλα.

 

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εθελοντών

Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .