Μπλόκαρε η μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας

17 Ιουνίου, 2017 15:44 Επιμέλεια: /

kalampakagipedo-apo-drone_dce

<< Ήταν Νοέμβρης του 2016 όταν η Επιτροπή  του Συμβουλίου Τοπωνυμιών  του Υπουργείο Εσωτερικών , εξέτασε την αίτηση μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων. Στη συνεδρίαση,  παρέστη  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Χρήστος Ν. Σινάνης , όπου εξέθεσε σθεναρά τις απόψεις του και την αιτιολογία , σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας, σε Δήμο Μετεώρων. Η επιτροπή μετά την εισήγηση του κου Σινάνη αποφάσισε ομόφωνα την μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων….>>
«Με αυτή την απόφαση αναβαθμίζουμε την πόλη καθώς ελάχιστοι στον τουριστικό κόσμο την γνωρίζουν ως Καλαμπάκα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα Μετέωρα κι επιτέλους ήλθε η ώρα η πόλη μας να επωφεληθεί τουριστικά από αυτή τη μοναδική παγκοσμίως ατραξιόν» , είχε αναφέρει ο κος Σινάνης.

Λίγες ημέρες αργότερα ο τότε Υπουργός κος Φίλης υπέγραψε την απόφαση και απέμεινε η επικύρωση από το Συμβούλιο της  Επικρατείας.

Πληροφορίες μας αναφέρουν  ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου και η μετονομασία για την ώρα , μάλλον αναβάλλεται.

Περισσότερα τις επόμενες ώρες καθ’ ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τον Δήμο Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.