Μπλόκαρε η μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
17 Ιουνίου 2017, 15:44

<< Ήταν Νοέμβρης του 2016 όταν η Επιτροπή  του Συμβουλίου Τοπωνυμιών  του Υπουργείο Εσωτερικών , εξέτασε την αίτηση μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων. Στη συνεδρίαση,  παρέστη  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Χρήστος Ν. Σινάνης , όπου εξέθεσε σθεναρά τις απόψεις του και την αιτιολογία , σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας, σε Δήμο Μετεώρων. Η επιτροπή μετά την εισήγηση του κου Σινάνη αποφάσισε ομόφωνα την μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων….>>
«Με αυτή την απόφαση αναβαθμίζουμε την πόλη καθώς ελάχιστοι στον τουριστικό κόσμο την γνωρίζουν ως Καλαμπάκα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα Μετέωρα κι επιτέλους ήλθε η ώρα η πόλη μας να επωφεληθεί τουριστικά από αυτή τη μοναδική παγκοσμίως ατραξιόν» , είχε αναφέρει ο κος Σινάνης.

Λίγες ημέρες αργότερα ο τότε Υπουργός κος Φίλης υπέγραψε την απόφαση και απέμεινε η επικύρωση από το Συμβούλιο της  Επικρατείας.

Πληροφορίες μας αναφέρουν  ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου και η μετονομασία για την ώρα , μάλλον αναβάλλεται.

Περισσότερα τις επόμενες ώρες καθ’ ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τον Δήμο Καλαμπάκας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .