Μπλακ άουτ τριών ωρών σήμερα το πρωί στην Καλαμπάκας

22 Οκτωβρίου, 2016 11:42 Επιμέλεια: /

dei-kalodio-1

Στο σκοτάδι περιήλθε σήμερα το πρωί στις 4.45 ολόκληρη η πόλη της Καλαμπάκας , εν μέσω ισχυρής νεροποντής.

Αφορμή για την διακοπή ρεύματος πιθανόν κεραυνός που έπεσε στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η ετήσια Εμποροπανήγυρη.

Ένα καλώδιο μεσαίας τάσης πήρε φωτιά , κάνοντας τους περίοικους να φοβηθούν και να ειδοποιήσουν την ΔΕΗ. Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από τρείς ώρες περίπου και έτσι η πόλη ρευματοδοτήθηκε και πάλι.

Τυχερός ένας ιδιοκτήτης φορτηγού αυτοκινήτου που είχε παρκαρισμένο το όχημα κάτω από το καλώδιο της ΔΕΗ που έπεσε δίπλα του.

Το  περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα που η ¨πόλη κοιμόταν¨ και έτσι δεν  δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα.

dei-kalodio-11 dei-kalodio-10 dei-kalodio-9 dei-kalodio-8 dei-kalodio-6 dei-kalodio-5 dei-kalodio-4 dei-kalodio-3 dei-kalodio-2

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Καλό θα ήταν η ιστοσελίδα σας να κάνει μια έρευνα αν τα σχολεία και τα δημόσια κτήρια του δήμου διαθέτουν αλεξικέραυνα, και πυρασφάλεια.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.