Μπήκε το πρώτο «λουκέτο» για φοροδιαφυγή στα Τρίκαλα

19 Αυγούστου, 2016 18:18 Επιμέλεια: /

louketo-barclays-bank

Κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Τρίκαλα σφραγίστηκε για 48 ώρες για μη έκδοση αποδείξεων

Το ελεγκτικό συνεργείο της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε) από την Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ Τρικάλων,  μετά από την πρόσφατη ενεργοποίηση της διάταξης για άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης, επέβαλαν το πρώτο φετινό φορολογικό «λουκέτο» στην αγορά του Ν. Τρικάλων.

Το 48ωρο «λουκέτο»  μπήκε σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  της πόλης των Τρικάλων, στην οποία μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε προχθές  , διαπιστώθηκε εκτεταμένη φοροδιαφυγή μέσω της μη έκδοσης δεκάδων φορολογικών στοιχείων και θυροκολλήθηκε στην επιχείρηση, ότι «σφραγίστηκε λόγω φορολογικών παραβάσεων»

Οι έλεγχοι στον Ν. Τρικάλων αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ημέρες και αυτό αναδεικνύει την αποφασιστικότητα των ελεγκτικών υπηρεσιών να καταστείλουν την φοροδιαφυγή, σε κλάδους με αυξημένες παραβάσεις  καθώς και σε περιπτώσεις που η φορολογική διοίκηση έχει δεχθεί καταγγελίες φορολογουμένων.

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.