Μπήκαν ξανά στην τάξη που έκαναν μάθημα μετά από 55 χρόνια

13 Ιουνίου, 2015 10:46 Επιμέλεια: /

DSCF0322_DCE

Στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας βρέθηκαν σήμερα μετά από 55 χρόνια οι απόφοιτοι της τάξης Η΄ Τάξης του 1960.

Το κουδούνι χτύπησε ξανά ξυπνώντας συγκινητικές αναμνήσεις.

Όπως τότε έτσι και σήμερα οι μαθητές μπήκαν στην γραμμή στο προαύλιο του σχολείου για να κάνουν την προσευχή τους και στην συνέχεια εισήλθαν στην αίθουσα.

Οι παρουσίες πάρθηκαν με τους περισσότερους να δηλώνουν παρών και στην συνέχεια να ξεκινά όχι το μάθημα αλλά  μια κουβέντα γεμάτο αναμνήσεις για τα χρόνια που πέρασαν.

Δεν ξέχασαν κανέναν, ούτε τους συμμαθητές που έλλειπαν, ούτε τους καθηγητές τους καθώς για όλους όσους δεν είναι πια στη ζωή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η συνάντηση δεν τελειώνει εδώ όμως καθώς το βράδυ όλοι μαζί θα δειπνήσουν σε εστιατόριο της Καλαμπάκα ενώ μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο μουσείο Μανιταριών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.