Μπήκαν οι λύκοι στα Χωριά της Καλαμπάκας

3 Απριλίου, 2017 12:35 Επιμέλεια: /

likoi probata (2)

Τον τρόμο έχουν σκορπίσει στους κατοίκους χωριών του Δήμου Καλαμπάκας  οι επιδρομές πεινασμένων λύκων που έχουν φτάσει μέσα  σπίτια, αναζητώντας τροφή που φαίνεται ότι δεν βρίσκουν πια στις δασικές περιοχές του Δήμου.

Τελευταίο περιστατικό το Σάββατο στον οικισμό Αμπελίων Καλαμπάκας , όπου αγέλη λύκων αφού μπήκαν στο χωριό κατασπάραξαν 7 πρόβατα και τραυμάτισαν άλλα τέσσερα.

Μιλώντας στην στήλη μας ο γιός του κτηνοτρόφου , Κώστας Ντρούγιας ανέφερε ότι τα ζώα βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο μέσα στο χωριό . οι λύκοι κατέστρεψαν μέρος της περίφραξη , μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο και κατασπάραξαν τα ζώα. Ο ίδιος μετέφερε το γεγονός για να επιστήσει την προσοχή και σε άλλους κτηνοτρόφους να προσέχουν.

Το τελευταίο διάστημα σε ορεινά χωριά το φαινόμενο είναι τακτικό , αλλά σε πεδινά χωριά ( όπως τα Αμπέλια ) , το φαινόμενο ήταν σπάνιο.

Οι πληγέντες αναμένουν τις κρατικές υπηρεσίες ώστε να αρχίσει η καταγραφή και η αποζημίωση των πληγέντων.

likoi probata (2)

 

Φωτό Κώστας Ντρούγιας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.