Μπέρδεμα

5 Αυγούστου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

DSCF0435_DCE

Ένας απλός ανακεφαλαιωτικός πίνακας ενός έργου ήταν το θέμα στην συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας  αλλά να που μια σύγχυση σε ότι αφορά το ανακεφαλαιοποιούμενο  ποσό  οδήγησε στην αναβολή του θέματος με αξίωση του ίδιου του δημάρχου Χρήστου Σινάνη .

Εισηγούμενος το θέμα ο Δήμαρχος έκανε λόγο για τακτοποιητικό  πίνακα καθώς το ποσό ανέρχονταν  μόλις  σε 25 ευρώ για να κλείσει οριστικά το έργο αλλά μια παρέμβαση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σακελλαρίου έκανε λόγο για 24 χιλιάδες ευρώ κάτι που εξόργισε τον δήμαρχο ο οποίος ζήτησε αναβολή του θέματος ώστε να ενημερωθεί σωστά .

Οι διευκρινήσεις ωστόσο που δόθηκαν δεν άλλαξαν την πρόταση του δημάρχου για αναβολή λήψης  απόφασης και έτσι το θέμα θα επανέλθει εκ΄ νέου πάλι με την διευκρίνιση αν πράγματι μιλάμε για 25 ευρώ , ή για 24 χιλιάδες ευρώ !!!

Ένα μπέρδεμα που χάλασε την  μέχρι  εκείνη τη στιγμή  καλή ατμόσφαιρα της συνεδρίας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.