Μπέος στοπ

15 Δεκεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

thumbnail

Στις 10:30 το πρωί, της Δευτέρας ο δήμαρχος Βόλου παρέλαβε διαπιστωτική πράξη που τον καθιστά  σε αργία . Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιστολή παραδόθηκε από υπάλληλο των ΕΛΤΑ και παραλήφθηκε από τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του. Η διαπιστωτική πράξη, με την οποία τίθεται σε αργία ο δήμαρχος Βόλου, που παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011, υπογράφεται από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας .

Σημαντική και δυσάρεστη για τον Βόλο εξέλιξη την οποία καλείται τώρα να διαχειριστεί πολιτικά η παράταξη του δημάρχου η οποία πρέπει να  ορίσει τον αντικαταστάτη του έως ότου λήξει το θέμα της αργίας βεβαίως  . Πάντως το Δημοτικό Συμβούλιο  συνεδριάζει  την Παρασκευή  18 Δεκεμβρίου  με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την αναπλήρωση του Δημάρχου Βόλου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.