Μπαίνουν καινούργια παράθυρα στο κλειστό

2 Οκτωβρίου, 2015 12:41 Επιμέλεια: /

DSD_0616_DCE

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καλαμπάκας και συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό.
Οι εργασίες που γίνονται αφορούν γενικές αλλαγές και αφορούν αντικατάσταση σε παράθυρα και πόρτες(ξεκίνησε σήμερα) , αλλαγή ενός μεγάλου μέρους της σκεπής, στεγανοποιήσεις σε όλο το κτήριο , θερμομόνωση και αλλαγή καυστήρων θέρμανσης από πετρέλαιο σε πέλετ , τοποθέτηση ηλιακών θερμοσίφωνων , Αντλίες ανακύκλωσης αέρος στον χώρο που πραγματοποιούνται τα αθλήματα , αλλαγή του φωτισμού και αν περισσέψουν χρήματα θα τοποθετηθεί και ψυκτικό μηχάνημα.
Οι εργασίες όλες χρηματοδοτούνται από πρόγραμμα και είχαν εγκριθεί από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή . το συνολικό κόστος των εργασιών αγγίζει τις 340 χιλιάδες ευρώ και βάση λεγομένων του αρμοδίου Αντιδημάρχου κου Ράντου , τα χρήματα υπάρχουν και η ροή είναι κανονική.
Ο κος Ράντος μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι με τις αλλαγές αυτές το κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας θα γίνει ένα λειτουργικό και πανέμορφο κτήριο που θα ικανοποιεί κάθε απαίτηση.
Ανέφερε ακόμα ότι έχει ικανοποιηθεί το αίτημα των ποδηλατοδρόμων Καλαμπάκας για να αντικατασταθεί η πίστα ποδηλάτου στο γήπεδο της πόλης. Το χρηματικό ποσό διατέθηκε από τον Δήμο Καλαμπάκας και δεν μένει να ξεκινήσει η ανακατασκευή του.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.