Μπαράζ διαρρήξεων στο Φωτεινό Καλαμπάκας – Δε γλύτωσε ούτε η εκκλησία του χωριού – Ανησυχία για τα σπίτια

9 Μαΐου, 2016 10:02 Επιμέλεια: /

αστυνομια2

Μπαράζ διαρρήξεων πραγματοποίησαν άγνωστοι στο Φωτεινό Καλαμπάκας τις περασμένες ημέρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οικισμού κ. Βαβίτσα Φώτη, την περασμένη Πέμπτη άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν.

Το Σάββατο το μεσημέρι διάρρηξη υπέστη και η γεφυροπλάστιγγα του Συνεταιρισμού. Όπως τόνισε ο κ. Βαβίτσας οι “ποντικοί” χάλασαν τις κλειδαριές και στην συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα.

Τελευταίος στόχος των αγνώστων ήταν η αφαίρεση γάλακτος από παγολεκάνες.

Για όλα τα συμβάντα έχει ενημερωθεί το Α.Τ. Καλαμπάκας αλλά όπως υπογράμμισε ο κ. Βαβίτσας υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς πολλά σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν, δε γνωρίζουν αν έχουν διαρρηχθεί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.