Αξιοποίηση Πηνειού

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
20 Οκτωβρίου 2017, 08:16

Στην  ανάγκη ανάπλασης και ανάδειξης  του Πηνειού και της Παραπείνιας ζώνης  αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης  με την ευκαιρία της σύνταξης ειδικής μελέτης που ψήφισε μόλις προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο . Επιτέλους μια καλή πρωτοβουλία την οποία  από το βήμα αυτό έχουμε επισημάνει πολλάκις τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής μετά τα ΜΕΤΕΩΡΑ είναι ο Πηνειός  , τα νερά του και γενικότερα η κοιλάδα του Πηνειού . Η ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής , τουλάχιστον από γέφυρα Διάβας  μέχρι Σαρακήνας , με την αξιοποίηση των νερών του και του πλατανόδασους  , θα αλλάξει εντελώς την εικόνα της περιοχής καθώς από σκουπιδότοπος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν χώρο τόσο  όμορφο που θα μαγεύει τον επισκέπτη και θα τον χαίρονται οι ντόπιοι !!! Μακάρι το όραμα αυτό του Δημάρχου να εκπληρωθεί !!!

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    «Μακάρι το όραμα αυτό του Δημάρχου να εκπληρωθεί !!!»
    Η πρόταση για την αξιοποίηση Παραπείνιας ζώνης έγινε από την ΚΕΝΑΚΑΠ και εμένα την πρώτη τετραετία επί εποχής Μπουτίνα, στην συνέχεια όλοι οι υποψήφιοι λαλούσαν προεκλογικά για την αξιοποίηση του χώρου-πλατανόδασους. Ο μόνος που γνωρίζει τον χώρο είναι ο κ. Μπουτίνας ο οποίος και μάζεψε τα σκουπίδια και τοποθέτησε πινακίδες. Τα περί οράματος είναι άκυρο την στιγμή που γίνετε ανάπλαση σε ένα μικρό χώρο δίπλα στην γέφυρα μόνο και μόνο να το βλέπουν κάποιοι περαστικοί. Όσο για την Διάβα έχει να δει έργο από την εποχή Μπουτίνα. Η τάχα ανάδειξη το όραμα το όνειρο γίνονται παραισθήσεις από την μπόχα της βουνιάς. Οι πολιτικοί την διαδίδουν και την πωλούν οράματα. Και καλά κάνουν. Τα χαιβάνια την καταβροχθίζουν.

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    «Μακάρι το όραμα αυτό του Δημάρχου να εκπληρωθεί !!!»
    Η πρόταση για την αξιοποίηση Παραπείνιας ζώνης έγινε από την ΚΕΝΑΚΑΠ και εμένα την πρώτη τετραετία επί εποχής Μπουτίνα, στην συνέχεια όλοι οι υποψήφιοι λαλούσαν προεκλογικά για την αξιοποίηση του χώρου-πλατανόδασους. Ο μόνος που γνωρίζει τον χώρο είναι ο κ. Μπουτίνας ο οποίος και μάζεψε τα σκουπίδια και τοποθέτησε πινακίδες. Τα περί οράματος είναι άκυρο την στιγμή που γίνετε ανάπλαση σε ένα μικρό χώρο δίπλα στην γέφυρα μόνο και μόνο να το βλέπουν κάποιοι περαστικοί. Όσο για την Διάβα έχει να δει έργο από την εποχή Μπουτίνα. Η τάχα ανάδειξη το όραμα το όνειρο γίνονται παραισθήσεις από την μπόχα της βουνιάς. Οι πολιτικοί την διαδίδουν και πωλούν οράματα. Και καλά κάνουν. Τα χαιβάνια τα καταβροχθίζουν.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .