Αύρα Καλαμπάκας – Προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με την απειλή ότι θα του κόψουν το ρεύμα προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό

15 Μαρτίου, 2017 10:39 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Χρηματικό ποσό από κάτοικο της Αύρας Καλαμπάκας προσπάθησαν να αποσπάσουν πριν από λίγο δύο άτομα.

Συγκεκριμένα προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ επισκέφτηκαν το υποψήφιο θύμα τους στο σπίτι του και με την απειλή ότι θα του κόψουν το ρεύμα λόγω χρεών προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Ο συγκεκριμένος κάτοικος όμως δεν είχε κάποιο χρέος προς την ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει σε συγχωριανό του ο οποίος μετέβη στο σπίτι του.

Τότε οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν χρώματος μαύρο και μάρκας opel.

Τέτοιου είδους περιστατικά το τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να αυξάνονται με την Ελληνική Αστυνομία να εφιστά τη προσοχή σε όλους μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.