Αυλαία

23 Ιουλίου, 2014 08:11 Επιμέλεια: /

_DSC4994_DCE

Ναι , μπορούμε να πούμε πως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης αν γινόταν , μάλλον θα ήταν η τελευταία της παρούσης δημοτικής περιόδου και κατά ένα τρόπο θα έπεφτε η αυλαία , για να χρησιμοποιήσουμε θεατρικούς όρους .
Σαράντα θέματα στην ημερήσια διάταξη , με το σκεπτικό , όπως είπε ο πρόεδρος του σώματος Θοδωρής Αλέκος , να μην μείνουν εκκρεμότητες στην νέα δημοτική αρχή , αλλά όμως όλα τα ανέτρεψε η πολιτική «καταγγελία» του Χρήστου Σινάνη .
Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προέδρου και δεν προσήλθαν στην αίθουσα με αποτέλεσμα να μην σχηματιστεί πλειοψηφία και έτσι ο πρόεδρος να αρκεστεί να δώσει το σύνθημα της αναβολής που όλα δείχνουν θα είναι οριστική με τα σπουδαία πια να αναμένονται την 1η του Σεπτέμβρη .
Πρόεδρε , δε θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά με μια κίνησή σου ως πρόεδρος και ως συγχωριανός του νέου δημάρχου μπορούσες να είχες πλειοψηφία και μάλιστα με συμμετοχή και του Σινάνη , αλλά δεν την έκανες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.