Αθωώθηκε ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου και ο τότε Αντιδήμαρχος Ηρακλής Αλμπάνης

7 Μαρτίου, 2017 13:26 Επιμέλεια: /

almpanis+sakelarioy_DCE

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία για παράνομες επιδοτήσεις για τα έτη 2011 , 2012 και 2013 που έπαιρναν κάποιοι κάτοικοι Κορυδαλλού χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η καταγγελία είχε γίνει από κάτοικο του Κορυδαλλού με κατηγορούμενους τους κκ. Σακελαρίου Δημήτρη ( Δήμαρχο ) και Αλμπάνη Ηρακλή ( Αντιδήμαρχο).

Κατήγγειλε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας παραχωρούσε μη αληθή έγγραφα που βεβαίωναν την μόνιμη κατοικία κάποιων Αγροτών τον Κορυδαλλό , για να λαμβάνουν παράνομα την εξισωτική αποζημίωση.

Η Δίκη ήταν εξ’ αναβολής και πραγματοποιήθηκε σήμερα στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων , όπου με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας οι κκ. Σακελλαρίου και Αλμπάνης κρίθηκαν αθώοι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.