Αθλοπαιδιές και χορός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας με αφορμή την λήξη του Σχολικού έτους – Συγκίνηση στον αποχαιρετιστήριο λόγο του κ. Πρεβέντη

10 Ιουνίου, 2015 10:21 Επιμέλεια: /

DSCF0226_DCE

Οι σχολικές εκδηλώσεις είναι γνωστό ότι αποτελούν μια κρίσιμη πτυχή του συνόλου των εξωδικαστικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και σε βάθος χρόνου,με γνώμονα πάντα θεματικούς κύκλους-άξονες ,τους οποίους πρέπει να υπηρετούν.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους 2014-15, το 2ο Δημοτικό σχολείο διοργάνώσε αρκετές εκπ/κές δραστηριότητες με πλούσιο θεματολόγιο. Η κορύφωση αυτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στον αύλειο χώρο του σχολείου .Τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν υπό το βλέμμα πολλών γονέων που βρέθηκαν σήμερα στο 2ο δημοτικό σχολείο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετιστήριου λόγου του Διευθυντή του Σχολείου κ. Πρεβέντη Κωνσταντίνου ο οποίος αποχαιρέτησε γονείς και παιδιά καθώς η φετινή χρονιά ήταν η τελευταία λόγο συνταξιοδότησης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.