Αθλητικά έργα στα Τρίκαλα – Στη Καλαμπάκα;;

7 Απριλίου, 2016 11:52 Επιμέλεια: /

kontonis_DCE

Λύσεις για αθλητικά έργα στον Δήμο Τρικκαίων συμφωνήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου 2016, ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, τη βουλευτίνα Τρικάλων κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Η συνάντηση έγινε με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Τζούλιο Συνοδινό και αφορούσε αποκλειστικά σε ζητήματα που αφορούν στην πόλη των Τρικάλων
Τέθηκαν επί τάπητος τα σημαντικά έργα που χρειάζονται οι αθλητές στην περιοχή του Δήμου Τρικκαίων, με όφελος για τον μαζικό αθλητισμό των κάτοικων.
Συγκεκριμένα, οι κ. κ. Δριτσέλη και Παπαστεργίου έθεσαν την πορεία των 4 βασικών και αναγκαίων έργων

  1. Χλοοτάπητας βοηθητικού γηπέδου
  2. Επισκευή ταρτάν στο δημοτικό στάδιο
  3. Κολυμβητήριο
  4. Γήπεδο Πύργου

Οι απαντήσεις και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συζήτηση, ήταν τα εξής:

– Το βοηθητικό γήπεδο δημοπρατείται άμεσα. Ετσι επιλύεται ένα θέμα που αφορά στο ποδόσφαιρο και που επί χρόνια ταλάνιζε τον ΑΟΤ και άλλες ομάδες

– Το Κολυμβητήριο είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Δήμο Τρικκαίων. Σε συνέχεια αλλεπάλληλων επιστολών του Δήμου προς το υφυπουργείο και τη ΓΓΑ, συζητήθηκε το τρικαλινό αίτημα, να εγγραφεί στο υπό κατάρτιση Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, κονδύλι για την επισκευή του κτηρίου. Ο Δήμος έχει ήδη εκπονήσει σχετική μελέτη. Με δεδομένες τις δυσκολίες που υφίστανται, θα μπορούσε σε πρώτη φάση να εγγραφούν κονδύλια για τμήμα των απαραίτητων επισκευών. Ακολούθως, ο Δήμος Τρικκαίων θα επιδιώξει ενίσχυση των πηγών χρηματοδότησης από άλλα προγράμματα.

– Για το γήπεδο Πύργου και το ταρτάν, ο Δήμος προωθεί την από ίδιους πόρους έναρξη των εργασιών. Στον Πύργο υπάρχει ήδη συμφωνία με την τοπική ομάδα, ενώ για το ταρτάν, μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία επισκευής σημείων που είναι απαραίτητα, για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Μάλιστα, σε ένα από αυτά, που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα για τα Τρίκαλα, προσκλήθηκε – και θα παραστεί – ο υφυπουργός κ. Κοντονής.
Η επίσκεψη πάντως, έθεσε συγκεκριμένους στόχους με μετρήσιμα αποτελέσματα για τα σημαντικά έργα υποδομών, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο για τις συνεχείς επιτυχίες του τρικαλινού αθλητισμού σε πάμπολλα αθλήματα. Κάτι που αναγνώρισε και ο  κ. Κοντονής, καθώς η συζήτηση επιστράφηκε και στις επιτυχίες αυτές.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.