Αθανάσιος Λάϊος ετών 101 +

9 Μαρτίου, 2016 18:36 Επιμέλεια: /

laios athanasios (2)

Γεννημένος το 1914 ο Αθανάσιος Λάϊος αποτελεί μια ζωντανή ιστορία του τόπου μας και δη των Χασίων από όπου κατάγεται ( Γαύρος).

Τον ανταμώνουμε κάθε χρόνο στον εορτασμό της Μάχης της Μερίτσας , αφού είναι από τους λίγους που έχουν απομείνει να θυμούνται τα περιστατικά εκείνης της εποχής.

Απλός και λιτός έζησε πολέμους , κακουχίες , βάσανα που τον έκαναν  να ατσαλωθεί και να συνεχίσει να ζει όρθιος , με τόση ενέργεια που θα ζήλευαν νεότεροι κατά 40 χρόνια.

Το θετικό είναι ότι στο πλάι του έχει και την σύζυγο του που φέτος κλείνει τα 99 έτη και τους ευχόμενα να ζήσουν όσα θέλουν ακόμη.

Πάντως πέρυσι σε μια εκδήλωση κάποιος πολιτικός ευχήθηκε στον Μπάρμπα – Θανάση να τα εκατοστίσει . Αυτός γέλασε και του είπε ότι είπε ότι αυτό που του ευχήθηκε δεν διαφέρει από το ¨συγχωρεμένος ¨  , κάνοντας τους παρευρισκόμενους να γελάσουν και τον πολιτικό να ντροπιαστεί ….

laios athanasios (3) laios athanasios (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.