Αστικοποίηση της Καλαμπάκας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

2 Ιουλίου, 2015 12:29 Επιμέλεια: /

kikloforiako kalampakas 1_DCE

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας υιοθέτησε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας ( πριν ένα μήνα) και αποφάσισε ομόφωνα να πει ναι στην Αστικοποίηση της πόλεως Καλαμπάκας. Η απόφαση αφορά την πόλη και πάρθηκε για να ανοίξει ο δρόμος για την αδειοδότηση λεωφορείων ανοιχτού τύπου.
Πρόκειται για θέμα που προέκυψε ύστερα από αιτήσεις που κατέθεσαν στο δήμο οι εταιρίες «ΤG.S Travel Agency» , «meteora thrones» και το «ΚΤΕΛ Α.Ε» ( το οποίο όμως εκφράζει την διαφωνία του επί του θέματος ) .
Το θέμα συζητήθηκε αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο ( στο Περιφερειακό πέρασε ως τυπική διαδικασία μετά από την εισήγηση του προέδρου κου Παπαχαραλάμπους Γρηγόρη).
Στην Αστικοποίηση της περιοχής σοβαρές ήταν οι ενστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων αφού θεωρεί ότι τα συμφέροντα της Εταιρείας πλήττονται από μια τέτοια απόφαση.
Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής πάρθηκε με γνώμονα ότι τα ανοιχτά λεωφορεία θα προσδώσουν ομορφιά στην περιοχή , ο τουρισμός εξελίσσεται , τρέχει και η περιοχή πρέπει να τον παρακολουθήσει ιδιαίτερα σήμερα που η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα.
Βέβαια υπάρχει το ερώτημα αν αυτά τα λεωφορεία θα μπορούν να πραγματοποιήσουν δρομολόγια και εκτός της οικιστικής περιοχής αλλά και στα Μετέωρα.
Πράγμα που αν κυκλοφορούν στα Μετέωρα χαροποιεί τους αιτούντες , λυπεί όμως τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.