Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας – Προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με την απειλή ότι θα του κόψουν το ρεύμα απέσπασαν χρηματικό ποσό

17 Μαΐου, 2017 11:53 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Χρηματικό ποσό από κάτοικο της Ασπροκκλησιάς Καλαμπάκας απέσπασαν άγνωστοι προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ επισκέφτηκαν το υποψήφιο θύμα τους στο σπίτι του και με την απειλή ότι θα του κόψουν το ρεύμα λόγω χρεών κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Παρόμοιο συμβάν συνέβη και στην Καλλιθέα Καλαμπάκας χωρίς ωστόσο οι άγνωστοι να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα.

Τέτοιου είδους περιστατικά το τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να αυξάνονται με την Ελληνική Αστυνομία να εφιστά τη προσοχή σε όλους μας.

Ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας κ. Δήμου τονίζει σε όλους του κατοίκους πως κανείς υπάλληλος της ΔΕΗ δεν ζητά χρήματα και πως αν συμβεί κάτι ανάλογο να ενημερώσουν αμέσως την αστυνομία ή την υπηρεσία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.