Άσπρισε η Καλαμπάκα – Ανακοίνωση για την λειτουργία των σχολείων

30 Νοεμβρίου, 2016 08:14 Επιμέλεια: /

xionias

Στα λευκά ντύθηκε η Καλαμπάκα αφού χιονίζει από τα μεσάνυχτα ακόμα και μέσα στην πόλη. Βέβαια το χιόνι δεν είναι τόσο που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα , αλλά είναι αρκετό για να αλλάξει την ψυχολογία και να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων που έρχονται.

Στα χωριά του Δήμου το χιόνι είναι περισσότερο και όσο μεγαλώνει το υψόμετρο μεγαλώνει και το ύψος του χιονιού με τα χωριά Κακοπλεύρι , Βλαχάβα , Μαυρέλι και Φωτεινό να παίρνουν την σκυτάλη.

Ο Δήμος ενημερώνει για τα σχολεία

Ενημερώνουμε πως όλα τα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας στην πόλη της  Καλαμπάκας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν θα λειτουργήσουν τα εξής σχολεία της Α/θμιας: Χρυσομηλιάς, Ελαφίου, Παναγίας, Αγιοφύλλου, Αμπελίων, Σκεπαρίου καθώς και για την Β/θμια το Γυμνάσιο Αμπελίων.

 

Η   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ

                                                                               

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.