Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Καλαμπάκας κατέθεσε επιχειρηματίας της πόλης μας , ζητώντας να εφαρμοστούν όσα ψηφίστηκαν για τα τραπεζοκαθίσματα

24 Μαΐου, 2017 10:12 Επιμέλεια: /

dimarxio sxolio

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε γνωστός επιχειρηματίας της Καλαμπάκας κατά του Δήμου ζητώντας όπως υποστήριξε να εφαρμοστούν όλα όσα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από άλλους επιχειρηματίες.

Όπως υποστήριξε εδώ και έξι μήνες πραγματοποιεί επισκέψεις στο Δημαρχείο προσπαθώντας να πάρει απαντήσεις για την εικόνα που επικρατεί σε πολλά πεζοδρόμια και δη πλησίον της επιχείρησής του αλλά ενώ οι απαντήσεις που έπαιρνε τον δικαίωναν κανείς δεν έκανε τίποτα.

Έτσι αποφάσισε να προσφύγει στην κίνηση(ασφαλιστικά μέτρα) αυτή ζητώντας ο Δήμος να υλοποιήσει την απόφαση που πήρε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει τις εγκρίσεις στους επιχειρηματίες και καταλαμβάνουν περισσότερα μέτρα στους κοινόχρηστους χώρους από όσα δικαιούνται.

Κλείνοντας υποστήριξε ότι θέμα του παράνομου πάρκινγκ είναι ένας ακόμη λόγος που προέβη σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου.

Για το θέμα μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγεωργίου και τόνισε ότι όποιος επιχειρηματίας καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο από όσο δικαιούται θα υποστεί τις κυρώσεις.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τη ψήφιση του κανονισμού, πασάλειψαν πεζοδρόμια και πλατείες με κίτρινες γραμμές, και σήμερα με απίστευτο θράσος μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά μας, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγεωργίου δήλωσε «ότι όποιος επιχειρηματίας καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο από όσο δικαιούται θα υποστεί τις κυρώσεις» .
    Παραμύθια!
    Και ούτε μια δικαιολογία, έτσι χάριν κομψότητας και στοιχειώδους, ελάχιστου ίχνους αυτογνωσίας και ενοχών. Για να κλαις και να γελάς.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.