Άσχημα μαντάτα

6 Ιουλίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Μάλλον δεν επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις του Υπουργείου Τουρισμού αλλά και φορέων του τουριστικού κλάδου που προεξοφλούσαν την κατάρριψη όλων των ρεκόρ αφίξεων  επισκεπτών στην Ελλάδα . Τούτο φαίνεται και από την  τουριστική κίνηση και στην Καλαμπάκα , όπως βεβαιώνουν και οι παράγοντες του τοπικού τουριστικού κλάδου . Όσο για τις αιτίες αυτές εντοπίζονται στο προσφυγικό αλλά και στην κρίση ως ένα βαθμό . Βέβαια όλοι ελπίζουν να αλλάξει αυτό κατά την διάρκεια της τουριστικής σαιζόν , αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται , όπως και ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία , βέβαια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  «Όσο για τις αιτίες αυτές εντοπίζονται στο προσφυγικό…………» δήμαρχε τα κεφτεδάκια αλλά κενακαπ και οι τραχανάδες που προσφέρατε στις Βρυξέλες μάλλον δεν άρεσαν.
  Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι αδελφοί μόνο καρτ ποστάλ μας στέλνουν.
  Οι «επαφές» με τουριστικούς πράκτορες στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του γενικού και του αντιδημάρχου ήταν μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες.
  Οι τραχανογιορτές METEORISIMO που χρηματοδοτήθηκαν από το LEADER τις ξέχασαν ακόμη και οι διοργανωτές.
  Το κακό είναι ότι κάποιοι πουλάνε μυαλό με ξένους τραχανάδες και την πληρώνουν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.