Ας σοβαρευτούμε

11 Ιουλίου, 2014 07:58 Επιμέλεια: /

DSCF8407_DCE

Λίγο πριν της επτά το πρωί κατηφόριζα την Πατριάρχου Δημητρίου Α” όταν στο βάθος της 28ης Οκτωβρίου είδα να κάνουν το πρωινό τους τζόκεϊ τρείς ξένοι επισκέπτες . Δεν πρόκανα να χαρώ την εικόνα όταν άκουσα τα αλυχτίσματα μιας ομάδας περιπλανώμενων αδέσποτων σκύλων που ρίχτηκαν στους ανθρώπους .
Έρημη η πόλη εκείνη την στιγμή , οι ατυχείς επισκέπτες φοβήθηκαν κε επέστρεψαν πίσω ολοταχώς προς το ξενοδοχείο τους φαντάζομαι .
Η εικόνα είναι ενδεικτική για το πόσο σοβαροί είμαστε τελικά σ΄ αυτήν εδώ την πόλη που δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους .
Λοιπόν , τι θα πουν αυτοί οι άνθρωποι όταν επιστρέψουν στον τόπο τους για την πόλη που ζει υπό την σκιά των ιερών βράχων ;
Μήπως πια οφείλουμε να σοβαρευτούμε και να καταστήσουμε την πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη ;
Λέω μήπως !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.