Ας διευκολύνουμε

13 Οκτωβρίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

DSCF0937_DCE

Ο  δήμος αυτήν την περίοδο συμμαζεύει τα πεζοδρόμια  στο κέντρο της Καλαμπάκας τα οποία ομολογουμένως δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση καθώς σε πολλές περιπτώσεις  δεν είναι ούτε καν τσιμεντοστρωμένα .

Είναι μια παρέμβαση καθ΄ όλα   σωστή και αναγκαία καθώς μια τουριστική πόλη , όπως η Καλαμπάκα  , με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο ,  δεν μπορεί να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα σε ότι αφορά τα πεζοδρόμιά της ακόμα και στο κέντρο της .

Λοιπόν , ας διευκολύνουμε τα συνεργεία  να κάνουν την δουλειά  τους και όπου βλέπουμε σημάνσεις  εκτελούμενων έργων ας μην παρκάρουμε μπροστά εμποδίζοντας τα μηχανήματα   να επέμβουν .

Μπορεί η εκτέλεση κάποιων έργων να μας  δυσκολεύει την καθημερινότητα αλλά για το συλλογικό  καλό μας γίνονται  τα έργα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.