Άρωμα κομματικής ζωής

23 Απριλίου, 2016 08:31 Επιμέλεια: /

meimarakis noe 2015 (37)

Στην Αθήνα βρίσκονται από την Πέμπτη το βράδυ οι γαλάζιοι εκπρόσωποι της τοπικής κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχοντας στο συνέδριο επανίδρυσης του κόμματος .

Μαζί  με όλου αυτούς στο Κλεινόν Άστυ βρίσκεται και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης που  συμμετέχει ως σύνεδρος από τον θεσμικό χώρο  .

Πάντως ο Δήμαρχος , σύμφωνα με πληροφορίες  μας  , έχει επαφές με σειρά  κομματικών στελεχών για θέματα όχι αμιγώς κομματικά αλλά της περιοχής .

Τι κάνει ο δήμαρχος ουσιαστικά ; Διαμορφώνει το έδαφος για την ώρα που η Ν.Δ θα γίνει Κυβέρνηση  !!! Εμείς τι να πούμε ; Απλά καλή επιτυχία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Μετά τις επαφές του δημάρχου με τον Μητσοτάκη από την επόμενη εβδομάδα ο δήμος θα διαθέτει στους πολίτες οξυγόνο η όπως λέγαν οι παλιοί αέρα κοπανιστό.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.