Αρνητική η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Θεόπετρας για την αλλαγή ονομασίας του πάρκου σε Πάρκο Θεόπετρας Αθανασίου Μήτσιου – Άναψαν τα αίματα λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης

26 Ιανουαρίου, 2017 19:12 Επιμέλεια: /

DSC_0361

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Θεόπετρα η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου με θέμα την αλλαγή του ονομασίας του πάρκου σε Πάρκο Θεόπετρας Αθανασίου Μήτσιου.

Η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή από ένα σημείο και μετά ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τούλας σε μια λογομαχία βγήκε εκτός εαυτού με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Η απόφαση που πήρε το Συμβούλιο ήταν αρνητική στην αλλαγή ονομασίας.

Τόσο τα μέλη του  Συμβουλίου όσο και οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι καταλαβαίνουν το πόνο της οικογένειας αλλά δεν συμφωνούν στην αλλαγή της ονομασίας.

Από τη μεριά της οικογένειας, ο πατέρας του αδικοχαμένου Θανάση υποστήριξε πως αν το συμβούλιο έπαιρνε απόφαση θετική στην αλλαγή της ονομασίας, αυτό θα ήταν τιμή και για το ίδιο το συμβούλιο και πως με το αίτημα αυτό δεν θέλουν να έρθουν σε κόντρα με τους κατοίκους του χωριού.

Το θέμα πλέον θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.