Αρχίζει νέος κύκλος μαθημάτων Μπριτζ στα Τρίκαλα

2 Οκτωβρίου, 2015 15:57 Επιμέλεια: /

mpritz-paixnidi-me-xartia

Στις 13 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 μ.μ. στο “Αχίλλειο” ξεκινά στα Τρίκαλα με τον δάσκαλο κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο ο νέος κύκλος μαθημάτων Μπριτζ τον οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι συμπολίτες ενδιαφέρονται. Ήδη το άθλημα που αποκαλείται και “Σκάκι της Τράπουλας”, καθώς συνδυάζει το πνεύμα με τη στρατηγική, έχει αποκτήσει από το 2013 αρκετούς οπαδούς στα Τρίκαλα σημειώνοντας και τις πρώτες σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιο και θεσσαλικό επίπεδο.
Λίγα πράγματα για να γνωρίσουμε τον κόσμο του αθλήματος, ειδικά οι νεότεροι που έχουν να κερδίσουν στη γνώση και τη διασκέδαση, αν λάβουμε υπόψει όσα συμβαίνουν σε άλλες χώρες του πλανήτη.
ΤΟ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Το μπριτζ διδάσκεται στα σχολεία από μικρή ηλικία σε πολλές χώρες στον κόσμο, όπως η Αυστρία, η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Δανία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Κίνα, ο Καναδάς, η Λιθουανία, η Μ. Βρετανία, ηΝ. Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Σουηδία, η Τουρκία και η Τσεχία.
Στα Τουρκικά πανεπιστήμια, μαζί με το σκάκι, ως μαθήματα επιλογής.
Πολλαπλές έρευνες έχουν αναδείξει τα οφέλη της εκμάθησης μπριτζ από νεαρή ηλικία και το γεγονός ότι οι νεαροί μαθητές σημείωσαν πρόοδο σε πολλά σχολικά μαθήματα (πέραν των μαθηματικών).
Το βασικό πλεονέκτημα του μπριτζ είναι ότι μαθαίνει στους μαθητές πόσο απαραίτητη είναι η συνεργασία με το συμπαίκτη.

Αυτό το φθινόπωρο κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Μάθε μπριτζ
“ Το πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος „
Somerset Maugham
Νομίζεις ότι υπερβάλλουμε; Διάβασε περισσότερα στη συνέχεια γι αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι και σπορ.
Μπριτζ: ένα παιχνίδι με χαρτιά, που είναι ταυτόχρονα και αναγνωρισμένο άθλημα
Χιλιάδες παίκτες στην Ελλάδα και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο παίζουν μπριτζ καθημερινά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.