Άρχισε η βαρκάδα στον Ληθαίο ποταμό!

25 Απριλίου, 2016 18:34 Επιμέλεια: /

Varka6

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι από σήμερα Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, οι βάρκες είναι διαθέσιμες για περιήγηση στον Ληθαίο ποταμό. Το στολίδι των Τρικάλων ήδη υποδέχεται τρικαλινούς και επισκέπτες. Με μια διαδρομή περίπου 600 μ., από τη γέφυρα Ασκληπιού μέχρι τη γέφυρα Γούρνας, ο λάτρης της φύσης θα απολαμβάνει τη βαρκάδα του, προς το παρόν δωρεάν. Ο Δήμος Τρικκαίων έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (νομικές, ασφάλειας, προστασίας κ.α.) και οι βάρκες είναι έτοιμες να ταξιδέψουν τον καθένα σε μια όμορφη βόλτα.
Συνολικά θα υπάρχουν 5 βάρκες. Στις μικρού μεγέθους θα επιβαίνουν δύο ενήλικες ή ένας ενήλικας και δύο παιδιά, ενώ στις μεγάλες, 4 ενήλικες. Έχουν τηρηθεί όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας, υπάρχει προσωπικό που θα δίνει οδηγίες και θα διευκολύνει τη μετεπιβίβαση ενώ υπάρχει και προστατευτικό πλέγμα για τα μικρά παιδιά.
Οι βάρκες θα ξεκινούν από το ύψος της εγκατάστασης – προβλήτα που στήθηκε στις όχθες του Ληθαίου, στην οδό Αμαλίας, στο ύψος της πίσω εισόδου του ταχυδρομείου. Η δωρεάν δράση θα διεξάγεται για τις επόμενες 15 ημέρες περίπου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η κάθε βαρκάδα θα διαρκεί 15 λεπτά και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.