Άρχισε η βαρκάδα στον Ληθαίο ποταμό!

admin
admin
25 Απριλίου 2016, 18:34

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι από σήμερα Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, οι βάρκες είναι διαθέσιμες για περιήγηση στον Ληθαίο ποταμό. Το στολίδι των Τρικάλων ήδη υποδέχεται τρικαλινούς και επισκέπτες. Με μια διαδρομή περίπου 600 μ., από τη γέφυρα Ασκληπιού μέχρι τη γέφυρα Γούρνας, ο λάτρης της φύσης θα απολαμβάνει τη βαρκάδα του, προς το παρόν δωρεάν. Ο Δήμος Τρικκαίων έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (νομικές, ασφάλειας, προστασίας κ.α.) και οι βάρκες είναι έτοιμες να ταξιδέψουν τον καθένα σε μια όμορφη βόλτα.
Συνολικά θα υπάρχουν 5 βάρκες. Στις μικρού μεγέθους θα επιβαίνουν δύο ενήλικες ή ένας ενήλικας και δύο παιδιά, ενώ στις μεγάλες, 4 ενήλικες. Έχουν τηρηθεί όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας, υπάρχει προσωπικό που θα δίνει οδηγίες και θα διευκολύνει τη μετεπιβίβαση ενώ υπάρχει και προστατευτικό πλέγμα για τα μικρά παιδιά.
Οι βάρκες θα ξεκινούν από το ύψος της εγκατάστασης – προβλήτα που στήθηκε στις όχθες του Ληθαίου, στην οδό Αμαλίας, στο ύψος της πίσω εισόδου του ταχυδρομείου. Η δωρεάν δράση θα διεξάγεται για τις επόμενες 15 ημέρες περίπου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η κάθε βαρκάδα θα διαρκεί 15 λεπτά και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .