Άρχισε η συλλογή απορριμμάτων από ιδιωτική Εταιρία στην πόλη της Καλαμπάκας

7 Δεκεμβρίου, 2015 18:38 Επιμέλεια: /

aporimatoforo_ergatis

Ξεκινά αύριο Τρίτη η σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Καλαμπάκας με ιδιωτική Εταιρία για την συλλογή των απορριμμάτων  στην πόλη της Καλαμπάκας , το Καστράκι και την Διάβα.

Αν τυχόν παρατηρηθούν προβλήματα  ο Δήμος ( και δη ο κοσ Τσιαντούλας ) θα είναι στην διάθεση των πολιτών να τα επιλύσει σε συνεργασία με τον ανάδοχο.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι η συλλογή θα γίνεται καθημερινά για την πόλη της Καλαμπάκας , για το Καστράκι κάθε Δευτέρα , Πέμπτη και Σάββατο και για την Διάβα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Μεγάλη η χάρις σας, εσείς θα πληρώνεστε και εμείς θα επιτηρούμε τον εργολάβο που εσείς επιλέξατε. Μήπως θα πρέπει να σας ευχαριστήσουμε γιατί μετά τα τηλέφωνα και τα παράπονα θα μας εξυπηρετήσετε κάνοντας παρατήρηση τον εργολάβο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.