Άρχισε η μετακόμιση πολλών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας σε νέο κτήριο – Χρήστος Σινάνης : Μέλημά μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του Δημότη

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
31 Ιουλίου 2015, 08:17

Η ανάγκες λειτουργίας του Δήμου Καλαμπάκας σε ότι αφορά την παροχή καλύτερων  υπηρεσιών  προς τους Δημότες , ανάγκασε τον Δήμο Καλαμπάκας  να προβεί στην ενοικίαση νέου χώρου για να στεγαστούν κάποιες υπηρεσίες του.

Ο νέος αυτός χώρος αφορά σε ένα νεόδμητο κτήριο , όπισθεν του Δημαρχείου Καλαμπάκας και ενοικιάστηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα η όλη διαμόρφωση έγινε από τον Δήμο για να πληροί τις προϋποθέσεις και ανάγκες ώστε το κτήριο να παρέχει αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα.

Οι εργασίες των νέων γραφείων έχει ολοκληρωθεί και από την Δευτέρα άρχισε η μετακόμιση των υπηρεσιών που θα στεγαστούν.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Γιαννάκος  Γεώργιος ανέφερε ότι στο νέο κτήριο θα στεγαστεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμπάκας , η Οικονομική Υπηρεσία και το Γραφείο Προσωπικού. Υπηρεσίες που στεγάζονταν στο κτήριο της Δημαρχίας και ήταν κάπως ασφυκτικά.

Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση σε ότι αφορά την ΔΕΥΑΚ καθότι αλλάζει το μηχανογραφικό σύστημα και οι υπολογιστές και αυτό θα διαρκέσει μια εβδομάδα περίπου.

Με την μετακόμιση αυτών των Υπηρεσιών αρχίζει και ανακατασκευή του Δημαρχείου ( εσωτερικά) όπου πλέον στον ισόγειο ( εκτός του ΚΕΠ ) , θα στεγαστεί γραφείο Ο.Γ.Α. και στην αίθουσα που στεγάζονταν η Οικονομική υπηρεσία θα στεγαστεί το Τουριστικό Γραφείο Καλαμπάκας, που είναι όνειρο και δέσμευση του νυν Δημάρχου.

Ο πρώτος όροφος του Δημαρχείου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα φιλοξενήσει γραφεία Αντιδημάρχων . Γενικού Γραμματέα και μια αίθουσα μικροσυνεδριάσεων ( Οικονομικής Επιτροπής , ΟΠΕΤΑΚ κ.λ.π.).

Βέβαια αντίθετος σε όλα αυτά είναι ο Πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σακελλαρίου που πιστεύει ότι ο Δήμος δεν χρειάζονταν αυτήν την ώρα όλες αυτές τις αλλαγές , καθότι η εξυπηρέτηση των Δημοτών γινόταν χωρίς προβλήματα . Άφησε πάντως να εννοηθεί ότι όταν θα έλθει επίσημα η πρόταση για την ανακατασκευή του Δημαρχείου , τότε  θα αποφασίσει με την Δημοτική του ομάδα αν εγκρίνει ή απορρίψει την πρόταση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .