Άρχισαν οι παρεμβάσεις ;;

26 Απριλίου, 2016 08:28 Επιμέλεια: /

diaba gefyra parembaseis (7)

Κινητικότητα παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα στο ποτάμι , πάνω από την κατεστραμμένη γέφυρα της Διάβας .

Η κινητικότητα αυτή σχετίζεται με την διαμόρφωση της κοίτης του Πηνειού ποταμού , ώστε το λίγο νερό που ρέει στο ποτάμι να απλωθεί ( διασκορπιστεί )και να αποκτηθεί πρόσβαση εντός αυτού.

Λύσεις για την διέλευση του ποταμού υπάρχουν πολλές και ασφαλείς , αρκεί να θέλουν και να τρέξουν κάποιοι να τις εφαρμόσουν.

Πάντως  η κινητικότητα στην γέφυρα ( βλέπεται και φωτογραφίες ) , ίσως είναι μεγαλύτερη από τότε που η γέφυρα ήταν όρθια….

diaba gefyra parembaseis (13) diaba gefyra parembaseis (12) diaba gefyra parembaseis (11) diaba gefyra parembaseis (10) diaba gefyra parembaseis (9) diaba gefyra parembaseis (8) diaba gefyra parembaseis (7) diaba gefyra parembaseis (6) diaba gefyra parembaseis (5) diaba gefyra parembaseis (4) diaba gefyra parembaseis (3) diaba gefyra parembaseis (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.