Άρχισαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού – Κρανιά – Κονάκια

9 Αυγούστου, 2016 22:34 Επιμέλεια: /

DSC_8252

Στη βελτίωση του δρόμου Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού – Κρανιά – Κονάκια προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε πριν λίγους μήνες την σύμβαση κατασκευής του έργου. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται  από πόρους Κ.Α.Π. της Π.Ε. Τρικάλων.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών και  τεχνικών, σε μήκος 700 m περίπου στον υπάρχοντα δρόμο από το τέλος της υπάρχουσας τσιμεντόστρωσης στην Ιερά Μονή Δολιανών προς Κρανιά μέχρι την είσοδο του συνοικισμού Αγίας Παρασκευής. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου για την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με το έργο αυτό καθιστούμε την Ι.Μ. Δολιανών προσβάσιμη και από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής».

Την πρόοδο των εργασιών επιθεώρησε το προηγούμενο Σάββατο ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης , αφού βρέθηκε στην περιοχή λόγω του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Εκκλησάκι του Δασαρχείου.

Χρειάζεται αποκατάσταση

Εν τω μεταξύ ζημιές έχει υποστεί το προστατευτικό συρματόπλεγμα στον δρόμο από Κουκουφλί – Αμάραντο , ακριβώς στον αυχένα .

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μεγάλος όγκος βράχων ¨ξήλωσε¨ σε μια απόσταση το προστατευτικό με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό.

Οι αντίξοες καταστάσεις που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να παρατηρηθεί η συγκεκριμένη καταστροφή.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη ο οποίος δήλωσε γνώστης του θέματος , πλην όμως η Εταιρεία που είχε κατασκευάσει το έργο δεν υπάρχει και η Περιφέρεια βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης νέας.

Ας βιαστεί  η Περιφέρεια για την αποκατάσταση τώρα που ο καιρός είναι καλός , γιατί αν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια και οι κατολισθήσεις θα είναι δύσκολο.

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.