Άρχισαν οι επαφές !!!

23 Μαρτίου, 2016 18:52 Επιμέλεια: /

DSC_7750_DCE

Το ότι ο dr. Βασίλης  Μπούρας έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας στις  ερχόμενες εκλογές είναι γνωστό στους παροικούντες στον Δήμο Καλαμπάκας.

Ο Βασίλης φαίνεται πως αυτήν την επιθυμία του άρχισε να την μετουσιώνει αρχίζοντας διάφορες επαφές , έστω και κοινωνικού περιεχομένου.

Πριν λίγες ημέρες εθεάθη σε ουζερί της πόλης να είναι ομοτράπεζος με φίλους αλλά και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα.

Και επειδή και ο Γιάννης Μπουτίνας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από τον Δεύτερο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον πρώτο , τέτοιες συναντήσεις δεν πρέπει να θεωρούνται τυχαίες….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.